Hjemmelavet pynt

PÅSKEÆG

Det behøver ikke være svært at lave hjemmelavet påskepynt. Jeg har lavet et par forslag til, hvordan du kan dekorere påskeæg. Håber du vil lade dig inspirere.

Hurtig og hip løsning

Genbrugs guld

EN GAMMEL BUKSEBØJLE

For at få noget andet på min billedvæg, end bare helt almindelige foto rammer. Så opstod idéen om, at jeg kunne bruge en buksebøjle til at hænge mine billeder på. Og det er nemt at skifte rundt med billederne. Jeg tænker også idéen kan bruges til huskesedler og bilnøgler.

Flere bøjler sammen og du har en opslagstavle.

Kræver lidt tålmodighed

Julepynt

GØR DET SELV JULEPYNT

Hjemmelavet julepynt, er både personligt og hyggeligt at lave. Her har jeg lavet nogle kræmmerhuse ud af tapet, nodepapir og lidt guld papir. Hankene er stof bånd jeg havde i forvejen og glansbillederne, var også nogle jeg fandt i mine gemmer i atelieret. Med hjælp fra en limpistol og lidt snilde, så kan alle være med på dette projekt.

Påskepynt

VANDRENDE PÅSKEÆG

Lidt ståltråd, en tang, lidt fjer og ikke mindst nogle halve æggeskaller. Så har du materialerne til de sjove æg, der blandt andet kan bruges til pynt på påskebordet. Du kan se hvordan man laver dem her på min IG -VIDEO ....

https://www.instagram.com/tv/B-pu5OiF_rP/

Dørkrans

IGEN IGEN KRANS

Jeg købte en fin og ikke særlig dyr krans i et plantemarked. Denne krans pynter jeg så igen og igen. Det gør jeg ved højtider og hvis vi skal have gæster. Så det må siges af være genbrug. Jeg stikker blomsterne sådan lidt tilfældigt ind og de hjælpes til at sidde fast på kransen ved hjælp af en natur snor. Tørrede blomster er også smukt i denne krans. 

DIY 

Hvad betyder DIY, helt enkelt
"DO IT YOURSELF"
Eller på dansk "Gør det selv"

 

...Og nej, man behøver ikke lave alt selv. Og heller ikke alt er pænt, når det er hjemmelavet. Det kan godt være du bygger en bænk, som bliver helt skæv. Eller du får lavet en hel masse julepynt, hvor hankene går op i limningen, når du hænger det på træet. (nævner ingen navne her)

 

Men har du hygget dig med det - enten alene eller sammen med andre - er det vel egentlig tid, der er givet godt ud.

Og så kan det være ligegyldigt, hvad andre tænker, om det du har skabt med dine hænder.

Jeg finder altid ro i at lave DIY projekter. Jeg elsker fordybelsen og jeg er vild med, at jeg kan slå mine tanker lidt fra, hvis nu det er et projekt, der ikke er så krævende... Det er befriende bare at kunne slappe af og være...Jeg ved der er andre der har den samme glæde ved det.

ØVELSE GØR MESTER

 

Øvelse gør mester, og ja det passer faktisk, for jo mere man laver jo bedre bliver det færdige resultat. Og jo sværere projekter, tør man bevæge sig ud i.

Og ja, jo større tilfredsstillelse i den sidste ende.

Af og til er der jo også penge at spare, hvis man kan genbruge nogle ting. F.eks. gamle møbler, der kan upcycles til nye formål. Men også hvis du er så god at du selv kan bygge diverse nye ting selv. Eller måske kan sy.. ALT kan jo laves af en selv, eller...?

Det er bare at kaste sig ud i det kreative - og så er tålmodighed en god ting. Derfor kan det også være en fordel, hvis du har et krea-rum, et værksted eller bare et hjørne der er dit til formålet, så du kan gå til og fra dine projekter. Det at kunne gå til og fra, som man har lyst til, uden at skulle rydde det hele til side, gør at man ikke så let gør død i projekterne og det er ikke så tidskrævende.