top of page

bananmuffins

BANANMUFFINS

MUFFINS

20 (store forme

​

2 æg

250 g. sukker

1/2 dl. olivenolie

4 1/2 dl. mælk

korn af 1 vaniljestang

3-4 modne bananer

450 g. mel

1 spiseskefuld bagepulver

100 g. hakket mørk chokolade

​

Pisk æg og sukker lyst og luftigt. Pisk olie, mælk og vaniljekorn i.

Mos bananerne og tilsæt æggemassen lidt efter lidt. Bland mel og bagepulver, og rør det i dejen

Vend den hakkede chokolade i, og fordel dejen i 20 muffinforme. 

Bag dem straks i en forvarmet ovn ved 200 °  i ca. 20 minutter, til de er hævede, gyldne og gennembagte.

bananmuffins_edited.jpg
IMG_3928_edited_edited.jpg
Mit Atelier, 30 m2  der kun venter på je
Jeg elsker det grafiske det enkle og vil
18224961826243508.jpg
bottom of page