Terasseliv

UDERUM & SOMMER

Disse fine krukker står ved vores indgang. Jeg elsker at der er noget, der byder vores gæster og os selv pænt velkommen, når man kommer til vores hjem. Så indretning udendørs, er for mig lige så vigtig som indendørs. 

At skabe et rum

STEARINLYS & BLOMSTER STRANDSKALLER

Jeg indretter ens hvad enten det er indendørs eller udendørs. Det gælder for mig om, at skabe et rum, en oase eller et lille fristed, hvor man føler sig godt hjemme og slapper godt af. Det er vigtigt at finde ro og omgive sig med ting, man holder af eller som har en god funktion.

Jeg kan godt lide, at man kan se og fornemme i indretningen, at det er os der bor. Vores hjem skal gerne afspejle os og ikke bare være en udstillings kulisse.

Jeg prøver også at skabe en stemning udenfor. Jeg elsker at være i sommerhus ved vestkysten. Så lidt af den strandstemning har jeg hevet med hjem på terassen.

På samme måde hiver jeg også naturen med indenfor. Jeg finder ofte mine buketter til mine borde i naturen.

Og til jul er jeg hende der render rundt i skoven og finder ting til mine dekorationer.

Stearinlys - ja jeg er storforbruger af lys, Det er den sikre måde at få hygge ind i sit hjem på. På terassen hygger vi også med masser af lys, lyskæder mv.

Og til jul er det et must med lyskæder, for så kommer julestemningen i den mørke tid.

Køkkenet

JEG HAR KØKKENDRØMME

Da vi i 2004 flyttede ind, var køkkenet nyt. Men tiden går og der er blevet lavet meget mad i det køkken nu i 16 år. Så tiden er snart inde til, at hele molevitten skal skiftes ud. Og jeg har køkkendrømme kan du tro.

Indretning

UMAGE PAR FINDER SAMMEN PÅ MIN REOL

Som du kan se på fotoet, så kan jeg sagten finde på at style ting sammen, så er vidt forskellige. Kubus stagen har her fået en makker - en fin keramik ting, som nok oprindeligt har været tænkt som en fyrfadsstage.

Men for mig fungerer den som et stykke kunst. Jeg synes det går vildt godt sammen på min reoll. Og sådan er det for nogen vil det bare være en klump ler og en sammensvejst jerndims. Det er øjnene der ser der vurderer. Jeg omgiver mig med ting jeg kan li´ og ikke fordi de er morderne eller alle andre har dem.

Sol sol sol ☀️ ....elsker at lyset bare
En duft af jasmin. Jeg stiller friske bl
18075628603242181.jpg

VORES BOLIG

 

Vi bor i Lindved, i et hus fra 1927 - Vi købte huset i 2004, der var det netop blevet sat i stand. Kun ydermurene er tilbage fra det gamle hus og trappen inde i huset. Lige nu er huset malet i en lidt skiffer blå/grå farve, men vores plan er at male huset hvidt. Vi kan godt lide, den lidt herkabelige stil, med trægulve og lidt højt til loftet. Vi har sprossevinduer og faldegardiner. Grunden er godt 700 kvadratmeter. Vi har en dejlig have, hvor vi også har lidt nye planer, som med tiden skal udføres.

Vi har et stort køkken-alrum, en stor stue. Et stort badeværelse med brus og badekar. Baggang/forgang. 1. salen byder på 1 soveværelse, et stort kontor (herreværelse/gæsteværelse) mindre gæstetoilet, og en stort teenageværelse. Vi har også et repro som pt. er vores walk-in skab.

Ved siden af huset har vi en carport og i forlængelse fik jeg bygget mit 30 kvadratmeter store lyse dejlige Atelier.

Vi har hele tiden nye idéer og drømme... specielt vores køkken trænger til at blive udskiftet. I forhold til at vi har så stort et køkken, er pladsen slet ikke udnyttet optimalt. Men nu er køkkenet en lidt større ting, at gå i gang med at renovere... så lige nu har vi bare køkkendrømme og leger med tanken om, at rykke lidt rundt på køkken og spiseplads...Jeg er en drømmer og pyha jeg har mange bolig drømme.

Mange af dem handler om, at med tiden at få en lidt bedre udsigt. det ville være dejligt at kunne have udsigt til vandet eller at kunne se langt... og heldigvis koster det ikke noget at drømme.

BOLIG & INSPIRATION

Inspiration til boligen, kan dukke op på det sjoveste tidspunkter, dog vil jeg sige jeg bliver meget inspireret af naturen og de naturlige farver. Og der er plads til farver. Også selv om jeg helst kører sort/hvid stilen og så med de naturlige farver. Men der sniger sig farver ind.

Jeg læser boligblade i stor til og jeg er en trofast Instagram bruger. Pintarest er også lækker at anvende, hvis man gerne vil forny sig og blive inspireret. 

Hvis jeg er hjemme hos folk eller hvis jeg er i et venteværelse eller i et sommerhus - kan jeg ikke lade være med, at side og indrette det sted jeg er...

Hvordan ville jeg style, hvis det var mig der boede der...? 

OK er det nørdet...? Ja, måske - men jeg har en passion for bolig indretning / styling og elsker, at få mit eget hjem til at fremstå hyggeligt, pænt og være et rart sted at opholde sig. Det er jo her vi skal slappe af, lade op og leve. Så det er vigtigt der er plads til alle i familien. 

ts... ts.... for jeg ved godt, hvem der gerne vil bestemme, når det kommer til indretning i vores hjem.

Men jeg prøver, at lade de andre bestemme lidt også, og heldigvis er deres smag heller ikke helt ved siden af min egen.

Af og til spørger familie og venner mig om jeg har en god ide til deres hjem, og så deler jeg hellere end gerne ud af mine tips og ideer.

Soveværelset

HER TÆLLER JEG FÅR...

Jeg har ofte skiftet farverne ud på den ene væg i soveværelset. Nu er væggen sort og det giver ro. Jeg har svært ved, at finde ro og sove. Så det er dejligt med den mærke farve.

Puderne er i velour og sengetøjet er det blødeste af det billigste købt til 79 kr. hvor heldig kan man være...

God nat og sov godt - Her lader jeg op

Jeg er en dagdrømmer og en natte tænker. Måske kender I til det selv.