ATELIER
ATELIER
ATELIER
OPSKRIFTER
OPSKRIFTER
PÅSKEÆG
ATElier
EN BLOG MED MERE . .
peanutbutter cookies
SMAGEN AF USA
ca 10 stk
​
75 g blødt smør
50 g rørsukker eller alm sukker
50 g brun farin
1 æg
80 g crunche peanutbutter
100 g hvedemel
1 tsk bagepulver
100 g mørk chokolade, grofthakket
​
pynt evt med peanuts på toppen
​
Pisk smør, sukker og farin så det bliver luftigt.
Tilsæt æg og peanutbutter som du også pisker i
.
Mel og bagepulveret blander du sammen i en skål og rører det i dejen sammen med det grofthakkede chokolade.
Når dejen er ensartet (ingen klumper af smør mv.,) fordeler du dejen i 10 kugler og sætter dem på en bageplade med bagepapir.
Jeg bruger en ske til at sætte dem på pladen med. Da dejen er noget klistret.
​
Jeg trykker dem ikke flade, men det kan man gøre. Men de smelter fint ud til småkage form mens de bager.
​
Bag dem i en forvarmet ovn ved 175 grader varmluft i cirka 13-15 minutter. Eller lidt længere tid ved alm ovn... Det er en god ide at holde øje med, hvornår de får noget farve. De må gerne være lidt bløde når de kommer ud - fordi de bliver hårdere når de er afkølet.
Er du du til hårdere småkager så giv dem lidt mere, Men jeg kan godt li' At de er sådan lidt bløde inden i. samtidig med at peanut chrunchen er sprød.
​
Go´appetit og bagning, du bliver populær, når du bager de her.
​
​