top of page
ATELIER
ATELIER
ATELIER
OPSKRIFTER
OPSKRIFTER
PÅSKEÆG
ATElier
smuldre æblekage
SMAGEN AF DANSK SOMMER
Apple crumble
3 - 4 stk (ca. 400 g) æbler
ca. 2 spiseskeer sukker til æblerne
(drys ) kanel
65 g smør
1 1/2 dl. mel
3 spiseskeer sukker til dejen
Skyld æblerne godt i vand.
Skræl der næst æblerne og del dem i både, man kan sagtens undlade at skrælde æblerne.
Læg æble-bådene i et smurt ildfast fad og drys lidt sukker på æblerne afhængig efter æblernes surhed og hvor godt man kan lide kanel.
Smuldr smører i melet, bland med sukkeret og drys blandingen over æblerne
Bag kagen ca. 1/2 time ved 170 ° alm ovn.
Du kan servere kagen med flødeskum, cremefraiche eller vaniljeis.
bottom of page