top of page

fedtebrøds småkager

JULESMÅKAGER

Ca. 50 stk

250 g. hvedemel

1/2 tsk hjortetaksalt

250 g koldt smør

125 g kokosmel

130 g sukker

Glasur / flormelis og lidt vand efter behov.

Bland mel og hjortetakssalt. Skær det kolde smør i mindre stykker og smuldr det i melet. Ælt kokosmel og sukker i, og saml hurtigt dejen.

Tril dejen i 2 cm. tykke stænger i bagepladens længde. Læg dem på bagepapir og med lidt plads mellem på pladen. De bliver flade under bagningen). Bag dem øverst i en 200° varm ovn, til de er lysebrune. Co. 10 minutter. Rør imens glasuren sammen. Den må ikke være for tynd.

Tag kagerne ud af ovnen, og lad dem køle lidt af (få minutter). Smør et tykt lag glasur på stængerne, mens de endnu er varme og skær dem i skrå stykker med en skarp kniv. Læg dem på en rist til afkøling.

IMG_4094_edited.jpg
IMG_3928_edited_edited.jpg
Mit Atelier, 30 m2  der kun venter på je
Jeg elsker det grafiske det enkle og vil
18224961826243508.jpg
bottom of page