JULESMÅKAGER

Fedtebrød småkager

 

Ca. 50 stk

250 g. hvedemel

1/2 tsk hjortetaksalt

250 g koldt smør

125 g kokosmel

130 g sukker

Glasur / flormelis og lidt vand efter behov.

Bland mel og hjortetakssalt. Skær det kolde smør i mindre stykker og smuldr det i melet. Ælt kokosmel og sukker i, og saml hurtigt dejen.

Tril dejen i 2 cm. tykke stænger i bagepladens længde. Læg dem på bagepapir og med lidt plads mellem på pladen. De bliver flade under bagningen). Bag dem øverst i en 200° varm ovn, til de er lysebrune. Co. 10 minutter. Rør imens glasuren sammen. Den må ikke være for tynd.

Tag kagerne ud af ovnen, og lad dem køle lidt af (få minutter). Smør et tykt lag glasur på stængerne, mens de endnu er varme og skær dem i skrå stykker med en skarp kniv. Læg dem på en rist til afkøling.

FEDTEBRØDS SMÅKAGER

IMG_4094_edited.jpg

BLOG

17899900643261486_edited_edited_edited_e