top of page
ATELIER
ATELIER
ATELIER
OPSKRIFTER
OPSKRIFTER
PÅSKEÆG
ATElier
fedtebrøds småkager
JULESMÅKAGER
Ca. 50 stk
250 g. hvedemel
1/2 tsk hjortetaksalt
250 g koldt smør
125 g kokosmel
130 g sukker
Glasur / flormelis og lidt vand efter behov.
Bland mel og hjortetakssalt. Skær det kolde smør i mindre stykker og smuldr det i melet. Ælt kokosmel og sukker i, og saml hurtigt dejen.
Tril dejen i 2 cm. tykke stænger i bagepladens længde. Læg dem på bagepapir og med lidt plads mellem på pladen. De bliver flade under bagningen). Bag dem øverst i en 200° varm ovn, til de er lysebrune. Co. 10 minutter. Rør imens glasuren sammen. Den må ikke være for tynd.
Tag kagerne ud af ovnen, og lad dem køle lidt af (få minutter). Smør et tykt lag glasur på stængerne, mens de endnu er varme og skær dem i skrå stykker med en skarp kniv. Læg dem på en rist til afkøling.
bottom of page