top of page

VELKOMMEN TIL MIN BLOG

God læselyst til dig, jeg håber du bliver undeholdt og inspireret.

BLOG POST

Search

GODT NYTÅR, JEG ER KLAR . .

Updated: Jan 4, 2022

2021 er ved at være slut. Så hvis jeg skal nå, at få skrevet et blogindlæg, er det nu. Faktisk har jeg været lidt stille siden oktober. Men overskuddet har ikke rigtig været der. Der har intet krudt været i mig. Jeg har tumlet med hovedpinerne og astma. Og for nylig var stemmen også helt væk i næsten 14 dage. Jeg hostede mine lunger helt skæve, og det smertede så voldsomt i halsen, at jeg troede jeg havde fået covid, men det var det ikke, heldigvis. Der skulle dog en skrap penicillin kur til på tre dage, før min feber som toppede ved 40 begyndte, at gå ned ad igen. Det var en hård omgang. Og så lige i nov. dec. hvor man har 1000 ting, jeg gerne ville lave.

Lad mig bare slå fast en gang for alle: 2021 har ikke været et let år. Jeg synes der har været mange bumb på vejen. Men der har også været glæder, grin og der er gode minder, at tage med mig i baggagen. Jeg har den dejligste familie omkring mig, så det er ingen straf, at vi har været meget hjemme og sammen. Vi er gode til at få det til at fungere.


Julen er pakket væk nu og nytårs pynten er klar. Jeg er så klar til, at tage hul på et nyt år. Jeg er lige blevet boostet med 3. stik og selv om min krop er helt vildt træt nu. så glæder jeg mig til, at hygge mig sammen med manden nytårs aften. Emil spiser hjemme og skal få til en "lille" fest i Vejle.

Ja, tænk en gang, tiden flyver og pludselig, ja så skal man lige vende sig til, at ens barn ikke lige er hjemme, sådan som tidligere.. men det er OK, vi andre ville jo også gerne fejre sådan en aften med vores venner dengang vi var unge. Vi er hjemme, Milo (hunden) er ikke rigtig glad for fyrværkeri - men det er meget bedre i år, end de tidligere år. Han ryster ikke længere, hver gang han hører et brag og han gemmer sig ikke i en fjern krog i huset. Han vil bare gerne være tæt med os. Og det er OK.

Der bliver allerede skudt meget fyrværker af i vores by. Og ja, det er synd for hundene, men der skal være plads til alle. Jeg selv elsker at se på fyrværkeri, men jeg skal bare ikke have det i hænderne. Det lader jeg andre om. Smukt er det. Jeg kan dog godt klare at holde en stjernekaster.Jeg fik en ekstra julegave i år. Et par dage før jul, vandt jeg et shelter til haven, til en værdi af 8999 kr. - først troede jeg det var fake, der er jo så mange, der laver falske opslag og sender rundt. Men den var god nok. Så det bliver et projekt, som vi skal lave i haven i 2022. Heldigvis er shelteret delvist samlet, når det kommer. Jeg glæder mig til, at indrette shelteret. Og hvis jeg skal sove derude, så skal der myggenet på også. Det bliver også et godt sted, hvor jeg kan hvile mig om dagen. Det er altså en vild gevinst - jeg har aldrig vundet sådan en stor gevinst før. Så jeg jublede. Jeg glæder mig også til at få lidt mere hygge ind i vores have. Så det er en win win..Jeg har flere ting, at glæde mig til i 2022. Jeg skal være bonus bedste for anden gang. Det er altså noget helt specielt. Jeg er allerede bedste til Melia på 3 år og hun er den skønneste lille pige. Jeg bliver bedste igen i marst. Og kan næsten ikke vente...


Hvid jul i Lindved


I Marts runder jeg også et skarpt hjørne. Jeg fylder 50 - GISP!! hver gang jeg tænker på det, så lyder det meget voksent i mine ører. 50 pyyhhha jeg forstår det ikke, hvor blev tiden lige af. Altså der er ikke gået panik i mig, men jeg føler mig bare ikke 50. Så jeg fortæller mig selv, at det sikkert ikke bliver så slemt.... man kan jo også være 40 og være gået i stå. Og det føler jeg ikke jeg er. For selv om min krop udfordrer mig. Så føler jeg for første gang i meget lang tid, at der er plads til, at leve og ikke kun overleve. Pensionen har givet mig plads til, at jeg ikke skal ødelægge mig selv. Og jeg har nogle gange her i efteråret siddet helt stille i mit atelier, og er blevet sådan helt rørt og ramt af tanken om det, at jeg har nogle kreative tanker.

Hmm tænker I måske - men som kronisk syg, er det altså ikke altid, der er plads til, at man kan lave andet end det man SKAL og aldrig formår, at lave noget der også er ting jeg MÅ og vælger af lyst. Alle de arbejdsprøvninger, afprøvninger af medicin mv. gav aldrig overskud til andet end bare at hænge på. Mit hamstejul blev slidt i bund. Så jeg er så taknemmelig for, at jeg kan gå hjemme nu.

Altså smerterne er de samme - men vilkårene for mig er ændret. Det gør mig glad.

Så mine år i 50´erne skal nok blive gode. Og når jeg kigger på andre der er 50, ser jeg jo også at de ikke er gået i stå. Så der er håb. :-)


Mange har allerede spurgt mig om jeg har et nytårs fortsæt. Og svaret er nej. Men jeg har en plan om at tage kampen op mod kiloene og jeg håber jeg kan efterleve mit mål. Det er svært, når man er kronikker. Men når andre kan så kan jeg også. Jeg bliver ikke tynd tynd igen - det handler det heller ikke om. Det handler for mig om, at være sund. Og komme til at være en str. og ha' en krop, som jeg føler mig godt tilpas i. Jeg har nogle delmål. Men hvor jeg ender, det ved jeg ikke endnu, det må "rejsen" vise. Det er heller ikke det vigtigste. Bare jeg kommer igang. Og jeg ligger ud i skildpadde tempo og bliver glad for alt jeg kan.. Kan I fornemme af baren ikke er sat højt? Men det er den ikke. For jeg har mine kroniske ting og uanset hvad, så er jeg kun et menneske. Men hvor der er vilje er der vej, som man siger.. Og jeg føler mig vildt inspireret lige pt, af to søde kvinder i vores by. De er et godt forbillede på, hvordan man kan bestemme over sin krop og hvad man vil med den. Jeg suger inspiration til mig. Og hepper på, at det bliver godt, også for mig.


Vi har så meget smukt natur inden for rækkevidde af hvor vi bor, så der kommer til at blive mange gå ture i 2022.


Nå ja, jeg har faktisk en ting mere jeg skal have anskaffet mig i 2022 og det er briller. . . jeg har udskudt det meget længe. Men nu er det nu, for Milo er ikke trænet til at være førehund. (Overdrivelse kan forekomme) Jeg kan bare mærke, der skal nogle smarte briller til nu. Tænk at jeg har udskudt det i 1 1/2 år. Jeg ved at jeg har bygningsfejl på begge øjne.


Dette bliver ikke en lang nytårs tale for klokken er 01:50 og jeg burde ligge og sove, men jeg ville bare lige droppe ind og sige godt nyt år til Jer. Også fordi det er så længe siden jeg har været PÅ.

Der er kommet nye følgere til. Derfor skriver jeg måske noget i denne blog, som jeg har skrevet om tidligere. Det er dejligt når der kommer nye følgere til. Jeg kan se, det ikke kun er fra Danmark, der bliver kigget med på mit website. Og det gør mig da glad.


Websitet har fået en ansigtsløftning. Ændret udseende, så når nu du har læst med her, kan du jo lige kigge lidt rundt på min side og se hvad den ellers indeholder. BOLIG - DIY - OPSKRIFTER ...

Jeg mangler at opdatere mine malerier. Men skal lige have fundet den bedst mulige grafiske løsning på det. Og jeg er en kritisk grafisk nørd. Jeg bliver glad for feed back og møder du noget på min side du har spørgsmål til, så skriv endelig. (herunder eller under fanen kontakt).


Nu vil jeg smutte i seng øjnene er trætte og der er sikkert en masse rodet tekst og fejl i det jeg har skrevet, men jeg vil ønske jer, et rigtigt godt nytår og tak for året der er gået. Det betyder meget at I har lyst til at læse med her i mit lille univers.


Pas på hinanden


Kærlig hilsen
Karen

2021 / fotos

24 views0 comments

Recent Posts

See All

Comments


IMG_3928_edited_edited.jpg
Mit Atelier, 30 m2  der kun venter på je
Jeg elsker det grafiske det enkle og vil
18224961826243508.jpg
bottom of page