top of page

VELKOMMEN TIL MIN BLOG

God læselyst til dig, jeg håber du bliver undeholdt og inspireret.

BLOG POST

Search

FYN ER STADIG FIN

Hvis man nu som os, har en teen-søn, som atlså ikke "sidder på lårene" af far og mor længere. Så bliver der faktisk rigtig god tid, til at få "kæreste-tid" igen. Og sådan en tid, kan vi godt se, at vi er nået til nu...Vi kan lige så godt vænne os til det. Dermed ikke sagt, at vi ikke laver noget alle sammen, sammen som familie, for det gør vi og det elsker vi. Både når vi er hjemme eller finder på noget ude i samfundet. Vi hygger os gør vi...I fredags havde vi sådan en aften, hvor vi var alene hjemme os forældre (pinseferien). Så vi tog tog igen ud i det blå. Eller jeg skulle nok kalde det ud i det lilla. For som du kan se på fotoet, så tog vi til Fyn. Eller rettere Bubbel, Middelfart. Her vidste min Foto-glade mand, at der skulle være en purløgsmark, der blomstrede. Jeg vidste ikke, at vi har sådanne marker i Danmark. Men det er der. Og ikke et smukt syn med sådan en mark. Solen stod fint på himlen og det var en skøn stille og lun aften. Det må helt klart være danmarks svar på de franske lavendelmarker. Lavendelmarkerne har jeg tilgode at se, men håber bestemt på også at opleve dem engang.Så ja vi smuttede til Fyns-land over den nye Lillebæltsbro. Og ja, det var altså køreturen værd. Manden fik også taget et par gode fotos. Det er lige nu, purløgene blomster, så hvis du vil se markerne i blomst, skal du nok ikke vente for længe med at tjekke det ud. Og nej, markerne lugter ikke af løg... smiler.


Den nye lillebæltbro


Når man lige kommer over broen fra Jylland til Fyn, ligger de, af nok mange kendte is-huse - og en grillbar. Og lige nu hvor hele Danmarks befolkning kommer ud af deres hjem igen og hungrer efter, at komme på tur, fordi vi har været hjemme meget under Covid-19 tiden - Ja, så var der godt fyldt op på p-pladserne ved spise stederne dér i skovkanten. Og derfor sprang vi over, at spise der... Jeg er stadig ikke helt klar til at være der, hvor der er helt tæt befærdet af mennesker. Dels fordi jeg ikke er tryg ved, hvis jeg selv kunne blive smittet, som kronikker. Men også da jeg har en mor, der er syg og som jeg gerne skal kunne hjælpe med forskellige ting. Så jeg passer stadig på... alt andet ville være tosset.


Den gamle Lillebæltsbro


Tortilla Flats, Vejle


Så efter lidt køre tur på Fyn, valgte vi at køre mod Jylland, Vejle igen og så finde noget aftensmad der... De første par steder vi tænkte på var stadig lukket ned. Og hvad gør man så... man vælger det sikre og det man ved kan gøre, at aftenen bliver hyggelig. Vi valgte at tage take-away med hjem fra Tortilla Flats, Vejle. 2 x combination nr 7 og Hr og Fru Gravesen er glade...

Lyder det kedeligt? Vi synes det ikke...Det er helt OK, og når man har det som jeg, så behøver der ikke altid ske det helt store. Jeg er inde i en kedelig Hortons Hovedpine periode, der er lidt værre end ellers. Så mit energi niveau er ikke i top. Så hellere en lille køretur, hvor man får oplevet og set lidt, end slet ikke. Sådan føler jeg mig taknemmelig. Som I kan se på fotoet, køler jeg mit hoved ned med den kolde drikkedunk, jeg har med hjemmefra. For hovedpinen følger med mig over alt.

Min mand havde nu også haft en lidt længere dag på jobbet... Så det var dejligt med lidt luftforandring og det at koble af med en køretur. Gad vide om I også laver køreture ud i det blå?En ting er sikkert, Fyn er stadig fin...

Hvis nu I også er nogen, der tager ud i det blå - enten for køreturens skyld eller gerne tager fotos - eller måske dele, så smid mig endelig en kommentar her. Måske kender I også et rigtig godt sted i DK, vi bare MÅ se.... og til sidst husk at nyde hinanden og de små ting. Det er langt fra en floskel.


Rigtig god pinse.

Karen

97 views0 comments

Recent Posts

See All

Comentários


IMG_3928_edited_edited.jpg
Mit Atelier, 30 m2  der kun venter på je
Jeg elsker det grafiske det enkle og vil
18224961826243508.jpg
bottom of page