top of page

VELKOMMEN TIL MIN BLOG

God læselyst til dig, jeg håber du bliver undeholdt og inspireret.

BLOG POST

Search

EN BLOG MED MERE

Updated: Jul 14, 2022

Jeg er tilbage ved tasterne igen efter en lille pause. Websitet har fået en lille ansigtsløftning. (Det kunne jeg også godt trænge til) Nej spøg til side, jeg synes bare hele 2022 indtil nu har været en lang kamp fysisk og så kan helt almindelige hverdags ting, som jeg skal klare, føles som bjerge jeg skal bestige - Men altså, jeg er blevet 50, og min søn Emil er blevet 17 år siden jeg sidst skrev et blogindlæg.

Jeg havde en skøn fødselsdag i marts. Dagen fejrede jeg sammen med min nærmeste familie. vi havde en hyggelig dag og jeg blev fejret med et hav af vidunderlige gaver. Det var sådan en god dag, som gik lige i hjertet på mig. Dagen var lige som jeg ønskede det, og jeg var så heldig, ikke at have ondt i hovedet den dag. Note: Eneste hovedpine fridag indtil dato i år, så sikke et held. Dog var jeg så træt dagen efter... men det var OK, for jeg var i en bobbel af lykkerus.


Det gjorde ikke ondt, at blive 50 - Så hvis jeg skal svare på, om der er et liv efter de 50, er svaret ja. Jeg synes at jeg er ved, at lande i ordlyden af de 50... Er der udfordringer? Jo bevares overgangsalderen er en "fest" jeg ville ønske, at jeg ikke var inviteret til. Men sammenlignet med så mange andre, af mine skavanker, så sygner den hen og fylder ikke så meget. Dog sover jeg endnu dårligere om natten end jeg allerede gjorde i forvejen. Og jeg kan mærke, at jeg kan tude over alt de viser på TV eller, hvis der sker noget sødt i min hverdag. Så jeg er påvirket emotionelt. Leddene knirker ect.. Alt det ingen taler om. Men så er det godt, jeg selv kan søge viden om det hele. Et lille fif fra mig SPIS IKKE SUKKER INDEN DU SOVER, det giver i hvert tilfælde min krop et alt for stort kick af uro og hedeture om natten - Nu holder jeg mig i forvejen fra sukker, så godt som det er muligt, for jeg slås med kiloene. Men uh hvor er der meget der indeholder sukker... jeg er blevet bevidst om det i den grad. Jeg drikker ikke sodavand og har ikke gjort det meget længe. Men min iskaffe, den har jeg nedlagt veto omkring, den er der ingen der skal tage fra mig, dog skal jeg prøve, at begrænse indtaget af den. Men jeg elsker iskaffe og for mig, er det altså sæson for iskaffe året rundt. Jeg kan sagtens undværre alt andet usundt. Men iskaffen den gør det for mig. Den gør mig mild - bare spørg min familie, hvis vi er løbet tør for den.


En ting jeg har besluttet mig for, efter jeg er fyldt 50 er, at der skal mere farve på min tilværelse. Og folk som kender mig og som følger med på min IG konto også, ved nok at jeg er meget til sort, hvid og natur farver... både i min indretning af vores hjem, men også i min tøjstil. Hvis man overhovedet kan sige, at jeg har en stil "tø hø...".... Men jeg er begyndt, at købe tøj med farver. Grin bare, men jeg føler mig gladere, når jeg tager det farvede tøj på. Så det er en god begyndelse. Jeg ved godt, hvad der har holdt mig lidt fra, at købe farver. Når man er lidt fyldig/curvy eller plus size, kald det hvad I vil. Så får man tanken om, eller det vil sige jeg har haft tanken om, at gemme sig lidt væk bag tøjet, for så er der nok ingen der opdager, man har spist lidt for meget bacon under corona. Sådan tror jeg mange har det på samme måde. Det gør altså også bare at man falder i med tapetet. Eller bliver en lidt grå mus, som man siger.

Faktisk har jeg de sidste par gange købt tøj i to str. mindre og i farver - så jeg tror det handler om, at jeg er klar til, at jeg ikke behøver gemme mig mere - og så jeg tror det handler om, at jeg har fundet nogle mærker som er smartere end tidl.. Nok er jeg 50, men jeg er i hvert tilfælde kun 35 - 40 år inden i mit hoved. Så det må tøjet godt afspejle. (ikke et ord om panik alder og midtvejs krise :-) Men jeg vil bare gerne være smart i tøjet og vise hvem jeg er -gav det mening.


Forleden skrev en sød kvinde til mig i god mening på insta til mig, fordi jeg havde postet et billede af mig selv. Hun Skrev "du er altid shiny og har barbie hår" - og det gav mig lidt at tænke over. Jeg ved jo godt hun mente det godt. Men et godt filter på insta kan noget, når smerterne raser... jeg ligger ikke skjul på, at jeg godt kan bruge et filter i ny og næ, men jeg håber også folk ser bagom mit ydre og godt ved at glansbilledet ikke altid er barbie hår og glat hud...ikke som kronikker.

Jeg siger det lige igen, jeg gør mig umage med lige meget, hvad jeg gør, og når en dag godt kan være helt forfærdelig, så er det skønt at tage lidt "glimmer" på. Det er sådan jeg klarer mig igennem det hele. Men er det ikke sjovt hvordan vi opfatter hinanden - vi ser og vi tænker og lægger to og to sammen... Nu er Ditte som skrev nu et af de sødeste mennesker og alle burde følge med hos hende, da hun har kloge ord på hendes profil. Jeg skriver om det her, fordi jeg synes det hænger godt sammen med mine tanker om, at jeg lige stoppede op ved de 50 og tænke på om jeg fik nok ud af det hele...det gør jeg....det jeg kan.... håret er mit og filteret er gratis - jeg gør hvad der passer mig. Mere end nogen sinde før tager jeg ikke hensyn til, hvad jeg tror andre tænker om mig. Og det tror jeg kommer med alderen. Men jeg vil til en hver tid fremstå så godt som muligt og stadig være ægte bag billedet.


I nakken på en af de cardigangs, jeg for nylig har købt stod der på et skilt, "fashion has no size" - Elsker alt ved den sætning. Jeg gider ikke kategoriseres efter hvordan jeg ser ud. Gi' mig muligheden for at se smart ud uanset højde og vægt, det er alt jeg ønsker. Jeg nævner ikke tøjmærket her, men mange kunne lære noget fra det brand og deres markedsføring.


Nå emne skift, som jeg indledningsvis skrev så har mit website fået en "ansigtsløftning", hen over en længere periode har jeg prøvet på, at få den til, at blive sådan som jeg synes det fungerer bedst. Dog er det både en jungle og en slik butik, for en gammel grafisk dtp'er, at lave website. Der er oceaner af muligheder og der er så mange fantastiske temaer og lækkerier man kan bruge, i den udbyder jeg bruger. (wix) Men jeg laver det sådan som jeg selv vil have det, og så tager det noget tid, når man ikke bare bruger en færdig skabelon. Og det koster noget blod sved og tårer at sidde med det. for skærmtid er bare ikke hovedpine venligt, og bliver det nok heller aldrig for mig igen. Men som det er nu, er jeg godt tilfreds med sitet. Jeg håber på, at få jeres feedback, skulle I støde på noget der ikke fungerer så godt.


Jeg har haft stillet mine følgere, på min instagram profil nogle spørgsmål om, hvad de gerne ville se mere af hos mig. Og det var ret blandet, hvad folket svarede og ønskede. Flertallet var dog meget glade for at høre om og se mere om bolig indretning fra min side, men også det kreative og noget med hovedpine, hverdags ting mv... ville de gerne høre om. Så jeg følger min mavefornemmelse og lader min blog og mit website forblive som det den er. Nemlig et sted, hvor man kan finde lidt om det hele. Alt fra hvad der står og pynter på mit sofabord, til hvad jeg lige har malet i mit atelier eller hvad der lige er kommet ud af min ovn, eller om der er nyt på vej i mit uderum - Altså : "en BLOG med mere" det bliver mit slogan. Og så håber jeg I vil kigge og læse med. Jeg kan bare ikke begrænse mig til kun, at skrive om en ting. Det sker der simpelthen for lidt til i mit liv som førtidspensionist, smiler. Men jeg tager gerne imod idéer til, hvad I kunne tænke jer at læse om.


Jeg er dog ikke helt færdig med at vurdere, hvordan jeg vil vise mine malerier, collager og print frem, så der går lige lidt tid inden det er på plads. Jeg funderer over om de skal vises via en webshop eller om folk bare skal kunne skrive til mig, hvis de skulle ønske at købe et maleri. Man kan jo komme forbi mit atelier også og få en iskaffe og kigge på malerierne - det er også en mulighed. Men jeg skal lige tænke lidt mere over, hvordan det skal fungere her på websitet. Og hvor mange kræfter jeg overhovedet kan ligge i det. En ting er dog helt sikkert, insta bliver kun platformen for appetitvækkere rettet mod mit website. Med den nedadgående hastighed Instagram lukker ned for, hvor meget man bliver eksponeret og hvor langt man når ud til folk den vej, så skal man ikke satse alt på den platform. Gang på gang ser jeg folk, der bliver hacket også. Hvilket er en skrækkelig tanke.

Så jeg vil helt klart bruge mit website mere og mere til at vise, hvad jeg får tiden til at gå med når jeg kan. Noget andet er også reklamer eller ej. Jep der er et par løse ender endnu.

Mens jeg funderer over de store ting i livet smiler, så er vi gået ind i maj måned. Det store uderum/udeliv er taget i brug. Nøj hvor har jeg glædet mig til det. Efter en lang vinter og en lang og lidt trist opstart i det nye år, så nyder jeg det big time, at naturen eksploderer med en ren gavebod af smukke træer og blomster. Jeg nyder det så meget, at selv om det klør i øjnene og jeg hiver efter vejret og min astma driller, så siger jeg pyt. Jeg sad udenfor forleden og sad bare og tog det hele ind. Solen, de syngende fugle og det lille springvand drevet af solceller. Der sidende under et tæppe med en iskaffe og to boligmagasiner, lige der gav 2022 lidt mere mening for mig end tidl i år.Jeg har også været forbi Plantorama i Vejle og forsynet mig med blomster og et nyt træ. Jeg var så heldig, at en af gaverne fra min kære mand, til min 50 års fødselsdag, var et gavekort til Plantorama på 1000 kr. Han kender mig godt og ved, hvor glad jeg er for blomster. Så nu er der nyt i de fleste krukker.

Og der kommer til at ske lidt nyt i haven, for om kort tid skal vi have samlet det shelter jeg vandt hos Davidson. Her kommer vi til at skulle bruge et par stærke mænd, når det skal samles.... Men mon ikke nogen i familien gerne kommer til pizza og shelterbygning en dag, smiler....

Min arbejdskraft i haven rækker nemlig ikke så langt. Jeg slog græs i mandags og i dag fredag, er jeg stadig helt smadret i kroppen (underdrivelse). Så jeg skal vælge mine opgaver med omhu.


I øvrigt et nyt lille have bord fundet på nettet til 200 kr, hvor heldig kan man være...

Jeg har fået sået solsikker, akelejer, stokroser og har også en pose med okseøje blomster, der skal såes... ikke sikkert det siger alle noget med de navne, men jeg ved jeg har nogle have interesserede følgere også som godt ved hvad jeg snakker om.

Jeg elsker tiden vi går i møde nu. Lige om lidt er gyllelugt byttet ud med duften af syrener og yasmin blomster. Haven er tør og mangler regn, og efter som vi bor i Danmark så skal den helt sikkert nok komme på et tidspunkt.På lørdag skal vi lige et smut til Hesselager, jeg har været så heldig at vinde et gavekort til Kabeltromlen på 2500 kr. :-) Jeg har valgt at få to fine trællebænke i brugt træ for gavekortet. Glæder mig til at indrette med dem og skal nok vise jer, hvordan det kommer til at se ud i haven. Ellers har vi ikke lavet de store planer for weekenden. Husk det er morsdag på søndag. Jeg skal selv ud og finde noget godt til min mor ( min heltinde)...


Det er godt at være tilbage ved tasterne, og jeg håber I får lidt ud af det jeg skriver om

Jeg vil ønske jer en skøn fredag og weekend.

Tak fordi i læste med.


KH, Karen
78 views1 comment

Recent Posts

See All

תגובה אחת


Dejlig blok skriv læste mig igennem dette .....jeg kender ham der har kabeltromlen ikke privat men jeg ved udmærket godt hvem han er ....du fandt nok noget for dit gavekort for hans ting er trods alt lækre og kan bruges ....tak igen for din hjælp ang de fugle jeg havde købt

Mvh sus ....fra instagram 🤩🤩

לייק
IMG_3928_edited_edited.jpg
Mit Atelier, 30 m2  der kun venter på je
Jeg elsker det grafiske det enkle og vil
18224961826243508.jpg
bottom of page