top of page

VELKOMMEN TIL MIN BLOG

God læselyst til dig, jeg håber du bliver undeholdt og inspireret.

BLOG POST

Search

EFTERÅR, MYGGESTIK OG DIY OPGRADERING AF MIT ATELIER

Så ramte vi oktober måned. Det blæser udenfor og vi skal vende os til lidt mere vedvarende regn og rusk. En gang synes jeg efterårs månederne var vildt irriterende. Jeg havde mest lyst til at gå i hi. Og sove til det blev sommer igen. Nu er jeg faktisk gået hen er og blevet lidt fan af efteråret. Det passer mig fint, at jeg kan geare lidt ned i tempo, tænde stearinlys og hygge mig ekstra meget. Specielt synes jeg morgenerne er skønne, måske hænger det sammen med, at jeg ikke selv skal drøne ud ad døren og på arbejde eller i skole. Jeg kan godt vende mig om på siden og lytte til, at byen vågner og regnen slår mod ruden. Eller jeg kan stå op og hygge omkring, dem jeg holder af. Så på med hyggesokkerne - det er blevet boller og varmt kakao vejr, som jeg plejer at sige.


Måske vil I kommentere til sidst nesterst efter dette indlæg, og fortælle mig om, hvordan I har det med efteråret. Og om der måske er nogle efterårs DIY sysler. I gerne vil dele med mig. Sender I fotos til mig deler jeg dem gerne på min insta eller her på siden.


Det er et stykke tid siden, jeg har skrevet et blog indlæg. Faktisk er det præcis 27 myggestik siden. Jeg er åbenbart sådan en som tissemyrer og myg sidder på lur efter. Grin bare, men to minutter efter at jeg står i fx. en skov, så er der altid en myre, der finder vej til mig. Så hvis du ser en person hopper og skriger i en skov, så er det sikkert bare mig, der er ude og gå.

Myggestikkene fik jeg en dag, for et stykke tid siden. Jeg havde puttet hunden (Milo) i bilen og kørt til mit yndlings gå-tur sted. Uldum Kær. Det ligger tæt ved, hvor jeg bor. Og der er en smuk natur med et fint landskab. Det er et sted rigt på fugleliv. Jeg kan godt lide at følge årstiderne der. Lyset er altid forskelligt. Og ja, bedst som jeg lige sidder på en bænk og nyder udsigten, mærker jeg et stik på benet.


Jeg klasker bæstet. Og rejser mig og går videre med hunden. Førtst næste dag, da jeg står under den varme bruser, mærker jeg at mine underben er stukket af 27 stik - jep jeg talte dem. Stikkene hævede op og nu var jeg ejer af 27 røde buler på mine ben. De klødte vildt meget og blev ved med at klø mega meget. Så note til mig selv er, at bevæger jeg mig ud i naturen og der er vand, er der myg. Så kan det godt være, at det var lunt i vejret og jeg havde korte leggins på. Men AV for f.....altså, jeg endte med at måtte smøre smertestillende salve på og spise antihistaminer i en uge. Jeg elsker stadig naturen, men jeg er ikke god til kryb. Jeg ved ikke om jeg er overfølsom for myggestik, men jeg tror det. Og de må synes, at jeg smager godt. SUK...

Jeg er heller ikke fan af de store edderkopper, som pt. synes, at de skal finde vej ind i vores hjem nu, hvor det bliver køligere udenfor. NEJ TAK, helt ærlig de er så store, at man kan se de har hår på benene. Og forleden dag kunne jeg næsten se, at en af dem blinkede til mig. Sorry her må jeg bare sige, jeg er mere Diva en naturmenneske. Jeg stivner af skræk over edderkopper. Jo de er dog måske lidt fascineret af edderkopperne og deres spind, men de skal holde sig på afstand.Nå men hverdagen er jo for alvor kommet tilbage efter corona. Emil spiller en masse fodbold og går på Campus Vejle - Peter arbejder og jeg er .... Ja jeg er jo hjemme. Og når hovedet tillader det dimser jeg stadig rundt og bolignørder. Ofte tillader mit hoved det ikke. Men jeg kan ikke sidde og glo ud i luften hele tiden. Så går på kompromis med smerterne. Og jeg finder på krea ting, eller bolig DIY i hovedpine venlig skala - for kroppen skal kunne følge med. Det gode er, at jeg har mit atelier. Her kan jeg rode og dimse lige så meget jeg kan og vil. Og endnu bedre jeg kan gå til og fra det, som jeg har lyst til. Så der er ingen stress der.


I mit atelier er jeg i gang med at få det gjort mere hyggeligt. Rammerne er der, og det skal bare indrettes lidt bedre. Nu skal det være... Jeg har modtaget nogle nye reoler (reklame) og jeg har været på et loppemarket, hvor jeg også har fundet en fed træ-reol til papir. Det er sådan det mest nye, jeg skal have op på væggen.

Lige nu står projektet lidt stille, men der skal lige være tid, for jeg skal have hjælp fra nogle stærkere arme til at hænge det forskellige op. Og den hjælp får jeg (ved jeg af min søde mand, når han har tid).

Lige nu ser det lidt kaotisk ud - men bare vent.


Det skal nok blive godt, når det hele er sat i system og jeg får det op på væggen. Jeg har også købt to gamle skole stole hos ConRedo-Home i Mølvang (samme sted som jeg har købt reolen til papir). Så det bliver et mix af nyt og gammelt.

Jeg har 3 Skalstole. De skal spay'es blank sorte på sædderne og have messing spray på benene. Jeg håber det bliver et godt resultat. Men jeg ved også godt samtidig, at når man spray'er noget kan det altid gå to veje. Så det bliver et projekt, som jeg laver en dag, hvor der er vindstille udenfor (pga. lugten) og hvor jeg har så meget tålmodighed, at jeg giver det mange tynde lang.En ting har jeg allerede lavet. Jeg havde et billede med en ramme på, som jeg var specielt glad for farven på rammen, men billedet havde vi bare kigget på så længe, så vi trængte til noget fornyelse. Så der kom en fin ny William Morrison plakat op på vores badeværelse i stedet for og så jeg har upcyclet, det gamle billede og lavet en ny tavle nu i stedet for. Der kom tape på rammen og så fik billedet, som bare var tekst på en plade, en gang overmaling med tavlemaling. Jeg elsker tavlemaling. det dækker super godt og har sådan en skøn mat sort farve.


Når det hele er kommet på plads laver jeg formegentliget indlæg her på mit website. Så hold øje med siden her, hvis du gerne vil se det endelige resultat.


Det var et lille kig ind i hvad jeg går og laver for tiden. Ud over at jeg har har været igennem en meget lang og udmattende omgang influenza, der sendte mig ret så meget til tælling.


I dag har jeg været på nettet og bestilt forskellige hobby materialer. Og nej, jeg keder mig aldrig. Da jeg fik pension sagde alle, nu finder du ro. Altså jeg har skrevet det før. Mit hoved giver mig aldrig ro. jeg har konstant hovedpine af forskellig grad. Men jeg kan mærke - og det kan man også kalde ro - at der bliver mere og mere lyst til at lave noget godt for mig selv og de krative tanker vender også stille og roligt tilbage. Jeg håber det er fordi jeg er ved, at finde min hylde og balance i, at leve med min sygdom(me).


Til sidst vil jeg sige på gensyn og vise jer lidt billeder fra september mdr.

Rigtig god oktober til Jer alle.


PS. Husk, at hvis du vil have besked om, når der er noget nyt på min blog eller på mit website, så kan du skrive dig op på min mail liste helt gratis. Så modtager du mine nyhedsmail. Du kan melde til på forsiden eller i bunden af mit website.


Kærlige efterårs hilsner

Karen

47 views0 comments

Recent Posts

See All

Comments


IMG_3928_edited_edited.jpg
Mit Atelier, 30 m2  der kun venter på je
Jeg elsker det grafiske det enkle og vil
18224961826243508.jpg
bottom of page